Mester Motte Kage

Bunde

  • 60 g mandler
  • 4 æggehvider
  • 125 g flormelis
  • 2 tsk. kartoffelmel
  • Fyld: 2 1/2 – 3 del piskefløde
  • 1/4-1/2 spsk frysetørret kaffe efter smag
  1. Hak mandlerne fint, de behøver ikke være smuttede!
  2. Pisk hviderne stive. Bland flormelis, kartoffelmel og mandler og vend det i hviderne.
  3. Læg bagepapir i to lagkageforme, og fordel marensdejen i formene.
  4. Bag bundene lysebrune på 20-25 min. ved 180 grader.
  5. Løft bunden ud af formene med bagepapiret, lad dem køle lidt af og træk forsigtigt papiret af. Køl bundene helt af på en bagerist.
  6. Pisk fløden stiv med kaffen og fordel den mellem bundene. Sigt flormelis over.
  7. Lad kagen stå et par timer i køleskabet. Bundene kan bages i forvejen.

Kagen kan også serveres let frossen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *