Lakrids Cupcakes

  • Ca. 3 dl mel
  • 1 tsk bagepulver med top
  • 125 g smør
  • 2 dl sukker
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 spsk lakridspulver Johan Bulows er den bedste

Lakrids frosting

  • 150 g blødt smør
  • Ca. 8 dl flormelis
  • 0,75 dl mælk
  • 1 tsk vanillesukker
  • 5 spsk lakridspulver igen bruger jeg Johan Bulows 

Pisk sukker og smør godt sammen med en håndmixer. Det skal være let og luftigt.

Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt mælk, mel, bagepulver, vanille og lakridspulver og pisk til du får en ensartet dej. 

Fyld dejen i muffinsforme ca 2/3 del op. Bag kagerne i ca 15 – 2o min. ved ca. 180 grader.

Imens kagerne bager laver du frostingen. Kom alt i en røreskål og pisk indtil den er fin og glat. Hvis den bliver for tynd kan du tilsætte lidt mere flormelis.