Jettes Kokossmåkager

  • 85 g smør
  • 125 g sukker
  • 1 æg
  • 1 tsk vanille
  • 1 knsp salt
  • 125 g kokosmel
  • 125 g mel
  • 65 g kartoffelmel
  • ½ tsk bagepulver
  • Fyld
  • 150 g blød nougat
  • Pynt
  • 100-125 g overtrækschokolade.
  1. Rør smør og sukker godt sammen. Rør ægget i. Tilsæt vanille og salt.
  2. Bland kokosmel, mel, kartoffelmel og bagepulver i og ælt dejen godt sammen.
  3. Lad dejen hvile køligt i ca ½ -1 time.
  4. Rul dejen ud og udstik den i kager ca. 4 cm i diameter. Der bliver ca 85-90 stykker.
  5. Bag kagerne lysebrune 7-8 minutter ved 200 grader.
  6. Smelt nougaten i vandbad og læg kagerne sammen to og to med nougaten. Glaser den øverste kage med smeltet overtrækschokolade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *