- 800-900 g hakket oksekød(mager)
- 1 1/2 pakke bacon
- 1 lille bakke champignon
- 1 stor peberfrugt – gerne orange eller rød
- 1 stort løg
- 3 fed hvidløg
- 2 dåser flåede tomater
- 1/4 piskefløde
- Basilikum, salt, peber
- Hak løg og peberfrugt. Skær champignons i skiver og skær baconen i små tern.
- Varm en stor gryde op og kom bacon i. Rist til fedtet begynder at smelte.
- Put løget i og svits det med bacon.
- Kødet kommes i og brunes godt.
- Tilsæt champignons og peberfrugt, pressede hvidløg og krydderier efter behag. Tilsæt to dåser flåede tomater og piskefløden og kog under låg. Omrøres i starten.
- Kog til kødet er mørt.
- Retten smager bedst dagen efter – hvor sovsen har “sat sig”.
- Serveres med frisk pasta, mozerella og kethup, hvis man er til det.