Jannikas Pastasovs

  • 800-900 g hakket oksekød(mager)
  • 1 1/2 pakke bacon
  • 1 lille bakke champignon
  • 1 stor peberfrugt – gerne orange eller rød
  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 dåser flåede tomater
  • 1/4 piskefløde
  • Basilikum, salt, peber
  1. Hak løg og peberfrugt. Skær champignons i skiver og skær baconen i små tern.
  2. Varm en stor gryde op og kom bacon i. Rist til fedtet begynder at smelte.
  3. Put løget i og svits det med bacon.
  4. Kødet kommes i og brunes godt.
  5. Tilsæt champignons og peberfrugt, pressede hvidløg og krydderier efter behag. Tilsæt to dåser flåede tomater og piskefløden og kog under låg. Omrøres i starten.
  6. Kog til kødet er mørt.
  7. Retten smager bedst dagen efter – hvor sovsen har “sat sig”.
  8. Serveres med frisk pasta, mozerella og kethup, hvis man er til det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *