Daim muffins med valnødder

  • 5-6 daimbarer
  • 150 g valnødder
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 – 1 ½ dl sukker
  • 1-2 æg
  • 75 g. smør
  • 4 ½ dl mel
  • 3 tsk vanillesukker
  • 1 ½ dl mælk
  1. Hak Daim og nødder. Smelt smør og rør det med sukkeret. Rør ægget i.
  2. Bagepulver og vanillesukker blandes i melet og vendes i æggemassen. Tilsæt mælken og til sidst daim og nødder.
  3. Fordel dejen i muffins forme. Jeg får ca. 12 pænt store muffins.
  4. Bages ca. 15 minutter ved 175 grader.
  5. Gem evt. lidt daim og nødder som pynt – men det behøves ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *