Cupcakes with kaffecreme and valnødder

Dej 

  • 100 g blødt smør
  • 100 g muscovado sucker
  • 100 g mel
  • 1 tsk bagepulver med top
  • 2 æg
  • 2 spsk instant kaffe blandet med 1 dl kogt vand (køles ned)
  • 50 g hakkede valnødder

Pynt

  • 200 g mascapose eller philadelphia
  • 2 spsk muscovado sukker
  • Valnøddekerner til pynt

Opvarm ovnen til 180 grader.

Pisk smør, sukker, mel og æg med 4 spsk kaffe indtil det er cremet. Rør de hakkede valnødder i

Sæt muffinsforme i bageformen. Hæl dejen i – sørg for at få dem ensartede i størrelsen.

Bages i ca. 18 – 20 min midt i ovnen til de er gyldne. Køl dem ned og læg dem på en bagerist.

Bland mascarpone, 3 spsk kaffe og sukker i en skål og rør det godt sammen. Smør cremen på kagerne og pynt med valnødder. Hele eller hakkede.

Hvis kagerne ikke skal spise straks, så vent med at pynte. Cremen skal bare på køl og lige have en let piskningen inden den kommes på.