Creme Brulee med Limoncello

  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 dl mælk
  • 1 vanillestang
  • 40 g sukker
  • 4 æggeblommer
  • 2 cl citronsaft
  • 2 cl limoncello
  • Rørsukker til brændingen
  1. Forvarm ovnen på 160 grader
  2. Pisk æggeblommer og sukker. Varm fløde, mæk og vanillestang i en gryde. Åbn gerne vanillestangen så der kommer mere smag ud. Når det begynder at koge tager du gryden fra varmen.
  3. Hæld den varme masse over æggesnapsen og rør det godt sammen.
  4. Anret i små potionsskåle. Man kan også anvende små kaffekopper.
  5. Stil de fyldte skåle i et vandbad i ovnen til de er stivnet – ca. 25-39 minuter.
  6. Når de er færdig lyfter du dem fra vandbade og lader dem køle af. Gerne i køleskab til næste dag.

Servering

Strø med rørsukker og brænd forsigtig sukkeret så det karamelliserer. Det kan også gøres under grill i ovnen

2 thoughts on “Creme Brulee med Limoncello

Leave a Reply to Dana Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *