- 2,5 dl piskefløde
- 1 dl mælk
- 1 vanillestang
- 40 g sukker
- 4 æggeblommer
- 2 cl citronsaft
- 2 cl limoncello
- Rørsukker til brændingen
- Forvarm ovnen på 160 grader
- Pisk æggeblommer og sukker. Varm fløde, mæk og vanillestang i en gryde. Åbn gerne vanillestangen så der kommer mere smag ud. Når det begynder at koge tager du gryden fra varmen.
- Hæld den varme masse over æggesnapsen og rør det godt sammen.
- Anret i små potionsskåle. Man kan også anvende små kaffekopper.
- Stil de fyldte skåle i et vandbad i ovnen til de er stivnet – ca. 25-39 minuter.
- Når de er færdig lyfter du dem fra vandbade og lader dem køle af. Gerne i køleskab til næste dag.
Servering
Strø med rørsukker og brænd forsigtig sukkeret så det karamelliserer. Det kan også gøres under grill i ovnen
Congratulations and thanks for sharing these recipes!
Not sure if you can understand the recipe but you can always try google translate from Danish to English