Cheesecake with lime

Fyld

  • 2 blade husblas
  • 1 – 2 lime – usprøjtede
  • 500 g Philadelphia
  • ¾ dl mælk
  • 150 g sukker
  • 1 dl piskefløde

Bund

  • 100 g smør
  • 200 g knuste digestivekiks (brug ikke de fedtfattige)

Pynt

  • Reven skal af 1 – 2 lime – usprøjtede

Smelt smøret til bunden og kom de knuste kiks i. Det bliver en godt fast masse. Smør en tærteform og tryk massen godt ned i bund og op af kanterne.

Skyl limen og riv skallen. Skær limen over og brug saften. Rør ost med mælk, sukker, limeskal og saft.

Læg husblas i en skål med koldt vand. Tag husblassen op af skålen og smelt den over vandbad. Kom den i cremen. Husk at røre godt rundt.

Pisk fløden til skum og vend det i ostecremen. Fordel hele blandingen i tærteformen og sæt den på køl i ca. 2 timer til den er stivnet.